The Five Behaviors – Tiimin viisi toimintatasoa

Tiimiarvioon perustuva valmennusohjelma auttaa ymmärtämään miten ryhmästä tulee aito, keskinäisen luottamuksen varassa toimiva tiimi.

Käännä kuuutiota ja tutustu kaikkiin tasoihin.

Kun tiimin jäsenet ovat aidosti läpinäkyviä ja rehellisiä toisilleen, syntyy työyhteisö, joka rakentuu luottamuksen ja psykologisen turvallisuuden varaan.

Toimiva tiimi tuo kilpailuedun

Tiimityö on haasteellisempaa kuin koskaan. Samalla juuri tiimit muodostavat todellisen kilpailuedun. 

Vaikka aidon luottamuksen varaan rakentuvat tiimit ovat mahdollisia kaikille, ne ovat kuitenkin harvinaisia. Näin siksi, luottamus edellyttää läpinäkyvyyttä ja rehellityyttä ihan kaikilla tasoilla. Ja se tarkoittaa työtä!

The Five Bevarios – Tiimin viisi toimintatasoa on Patrick Lencionin luoma tiimimalli, joka auttaa synnyttämään ei vain aitoa luottamusta, vaan myös henkilökohtaista tilivellisuutta.

Valmennus tuottaa haluttuja muutoksia, mutta miksi?

Luotettu malli

5B syntyi asiakkaiden tarpeista ja on maailmanlaajuisesti tunnustettu ratkaisu. Mallia on hyödynnetty menestyksellä jo 20-vuoden ajan.

Henkilökohtainen

5B on sekä konkreettinen että henkilökohtainen. Se auttaa käsittelemään asioita, joista ei yleensä puhuta. Siksi se on on transformatiivinen.

Wiley

5B kuuluu Wileyn tuoteperheesesen. Wiley on maailmanlaajuisesta arvostettu yli 200 vuotias akateemisen kustannusmaailman pioneeri.

Käytännöllinen

5B:n sisällöt voidaan viedä käytäntöön välittömästi kaikilla tasolla. Teemat ovat sovellettavissa niin omaan tiimin kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Perustuu Patrick Lencionin kirjaan

The Five Behaviors -valmennusohjelma kehitettiin yhteistyössä Patrick Lencionin kanssa. Se perustuu New York Timesin bestselleriin The Five Dysfunctions of a Team (suom. Viisi toimintahäiriötä tiimissä), jota on myyty yli 4 miljoonaa kappaletta. 

The Five Behaviors -ohjelma mittaa tiimin suoriutumista viidessä tiimityön osa-alueessa: luottamuksessa, konflikteissa, sitoutumisessa, tilivelvollisuudessa ja tuloksissa.

Haluatko keskustella aiheesta

Ota yhteyttä tai buukkaa palaveri vaikka heti. Jaamme mielellämme kokemustamme tiimien kehittämisestä.

Tutustu myös muihin valmennuksiin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan

Ilmari-Jalonen Consulting Oy

Kalkkikiventie 4 B 1
04300 Tuusula

+358 400 605 225
info@innomind.fi