Johtoryhmän tärkeimmät kysymykset ovat: miksi, mitä ja miten.

Kysymykset ovat ytimekkäitä, mutta silti niihin vastataan liian usein epämäärisesti ja haparoiden. Tilanne on kuitenkin helposti korjattavissa.

Mitäpä jos meillä olisikin hyvä, mutta unohdettu keino muuttaa strategiapuheet strategiateoiksi?

Johdon valmennus lisää selkeyttä.

Lähtökohtana selkeys!

Jutellaan lisää!

Johdon valmennus

Pro Strategia – ja KakkosNelonen valmennusohjelmat auttavat parantamaan kommunikaatiota, vahvistamaan luottamusta ja lisäämään konfiliktikyvykkyyttä niin, että johtoryhmät ja eri tiimit pystyvät saavuttamaan aina parhaan mahdollisen lopputuoloksen.

Johdon valmennus lisää toiminnan selkeyttä, joka voidaan saavuttaa toimivan kommunikaation kautta. Mitä laadukkaampaa kommunikaatiota, sitä varmemmin asetetut tavoitteet saavutetaan. 

TUTUSTU SISÄLTÖIHIN

MITÄ VALMENNUKSILLA SAAVUTETAAN?

Lisää selkeyttä!

Kun kaikki ovat samalla puolella, tavoittelevat samoja asioita ja vastaavat kaikesta toisilleen, onnistumisen mahdollisuudet kasvavat merkittävästi.

Tutustu ohjelmiin:

Johdon valmennus

Pro Strategia – ja KakkosNelonen -valmennusohjelmissa voidaan hyödyntää alkuperäisiä Everything DiSC® ja The Five Behaviors® -analyysejä. Niitä on menestyksellisesti hyödynnetty organisaatioiden kehittämisessä jo  vuosikymmenten ajan.

InnoMindin valmennusten tehtävä on lisätä selkeyttä. Selkeys edellyttää jatkuvaa kommunikaatio, jotta kaikki olisivat koko ajan samalla puolella. Selkeämpää – helpompaa. 

 

Buukkaa palaveri kanssamme

ONKO JOHTORYHMÄSI JÄSENILLÄ SAMA KÄSITYS, MITÄ OLLAAN TEKEMÄSSÄ? JUODAAN KUPPI KAHVIA JA KESKUSTELLAAN.

Ota yhteyttä ja keskustellaan

Ilmari-Jalonen Consulting Oy

Kalkkikiventie 4 B 7
04300 Tuusula

+358 40 100 2000
info@innomind.fi

 

© Ilmari-Jalonen Consulting Oy 2023