Everything DiSC -profiili ja analyysi

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili on kehittynein DiSC-profiili maailmassa. Se edustaa DiSC-tyyppisten vuorovaikutusprofiilien uusinta sukupolvea ja sen ominaisuuksiin kuuluu mm. adaptiivinen mittausmenetelmä. Profiilista löytyy omia versioita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Everything DiSC -profiilissa on 12 tyyliä.

Hyvinvoiva työyhteisö on kommunikoiva työyhteisö. Parhaimmillaan kommunikaatio on jakamista ja yhteiseksi tekemistä, joka mahdollistaa uuden luomisen ja jatkuvan kehittymisen.

Alkuperäinen DiSC-profiili

Everything DiSC -työyhteisöprofiili hyödyntää modernia psykometriikkaa ja adaptiivista mittausmenetelmää. Menetelmän tarkoitus on varmistaa mahdollisimman tarkat tulokset. Vastaajat arvioivat omaan käyttäytymiseen liittyviä väittämiä viisitasoisella Likert-asteikolla. Koska kysely on adaptiivinen, kysymysten lukumäärä vaihtelee vastausten perusteella. Vastausten pohjalta koostetaan selkeä ja käytännöllinen 20-sivuinen raportti.

Everything DiSC -tuoteperhe sisältää useita eri profiilivaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Näitä ovat mm. Työyhteisöprofiili, Johtajuusprofiili ja Konfliktiprofiili.

Lue lisää …

Alkuperäinen DiSC-profiili, kehittynein DiSC-analyyysi ja vuorovaikutusprofiili

DiSC-tyylien lisäksi Everything DiSCissä on kahdeksan toimintaa kuvaavaa prioriteettiä.

Miksi alkuperäinen DiSC-vuorovaikutusprofiili

Profiilivaihtoehdot

Everything DiSC® työkaluperhe käsittää työyhteisöprofiilin lisäksi myös johtajuus- ja konfliktiprofiilit.

Tutkimus

3. sukupolven DiSC®-analyysi on moderni työkalu, joka perustuu moderniin psykometriikkaan ja adaptiiviseen mittausmenetelmään.

Wiley

Everything DiSC® -kuuluu Wileyn tuoteperheesesen. Wiley on maailmanlaajuisesta arvostettu yli 200 vuotias akateemisen kustannusmaailman pioneeri. Lue lisää…

Käytännöllinen

Sisällöt voidaan viedä käytäntöön välittömästi kaikilla tasolla. Teemat ovat sovellettavissa niin omaan tiimin kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Everything DiSC -manuaali. Kehittynein DiSC-profiili.

Kolmannen sukupolven DiSC-profiili

Alkuperäistä DiSC-mallia on tutkittu jo yli 40 vuoden ajan. Enää ei kyse ole vain neljästä tyylistä ja neljästä väristä, vaan uusin sukupolven hyödyntää modernia psykometriikkaa, mikä tarkoittaa mm. adaptiivista mittausmenetelmää ja pitkälle kehittyneitä algoritmeja. Ne mahdollistavat monella tapaa laadukkaat ja tarkat profiilit.

Kolmannen sukukpolven DiSC-profiili näki päivänvalon vuonna 2009 ja adaptiiviseen mittausmenetelmään siirryttiin 2012. Everything DiSC -tuoteperhe on sittemmin kasvanut voimakkaasti ja siihen kuuluu Työyhteisöprofiilin lisäksi useita eri käyttöyhteyksiin suunniteltuja työkaluja.

Haluatko keskustella aiheesta

Ota yhteyttä tai buukkaa palaveri vaikka heti. Jaamme mielellämme kokemustamme tiimien kehittämisestä.

Tutustu myös muihin valmennuksiin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan

Ilmari-Jalonen Consulting Oy

Kalkkikiventie 4 B 1
04300 Tuusula

+358 400 605 225
info@innomind.fi